Zabpelyhes császármorzsa

A búzalisztből, vagy búzadarából, cukorból, tojásból készíthető császármorzsa sokak kedvence, pláne nyakon öntve jó sok házi baracklekvárral. Vannak, akik sütőben készítik, és vannak, akik serpenyőben készítik el a palacsintatészta-szerű masszából megsüthető édes fogást. Sok életmódváltó, és diétázó lemond róla, hiszen a búzadara, a búzaliszt, és a cukor nem éppen a reform alapanyagok közé tartoznak. Gyorsan felszívódó szénhidráttartalmuk hirtelen újabb éhséget okoz. A hagyományos császármorzsát sajnos a gluténérzékenyek sem fogyaszthatják.

A zabpehely sokoldalúsága már megannyi alkalommal bebizonyosodott, így hát valószínűleg a legtöbbeket nem lep meg, hogy tökéletes császármorzsa is készíthető belőle! Ajánljuk neked EZT a zabpelyhes császármorzsa receptet, ha szeretnél olyan költségkímélő finomságot készíteni, aminek elfogyasztásával nem emelkedik meg hirtelen a vércukorszinted, ráadásul laktató, és finom is! Ha kerülöd a tejtermékek fogyasztását természetesen tej nélkül is elkészítheted, sőt, még a cukor miatt sem kell aggódnod, hiszen zabpelyhes császármorzsa receptünkben 1 gramm hozzáadott cukor sincs! Ajánljuk hozzá a  Szafi Free vagy Szafi Reform lekvárokat, amelyek szintén hozzáadott cukortól mentesek, és magas a gyümölcstartalmuk. Ha kerülöd a glutén tartalmú ételeket, ezt akkor is fogyaszthatod, mivel a Szafi Reform zabpehely, és zabliszt garantáltan gluténmentes! Olya zabpelyhes császármorzsa receptet keresel, ami beilleszthető tojásmentes, és növényi alapú étrendbe? Akkor EZ a Te recepted!

Teszteld a Neked legszimpatikusabb, gyorsan elkészíthető, nagyon finom zabpelyhes császármorzsa receptünket még ma!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!