Zabpelyhes császármorzsa

Vannak, akik búzalisztből, és vannak, akik búzadarából készítik a népszerű császármorzsát. A többi hozzávalója is mindennapi, bárhonnan beszerezhető. Az elkészítése során is vannak különbségek: vannak, akik serpenyőben, és vannak, akik sütőben sütik meg ezt a finomságot. Elengedhetetlen hozzávalója, a tálaláskor felszolgált baracklekvár. A császármorzsa nem a legdiétásabb ételek közé tartozik, hiszen a búzaliszt, és a búzadara nem csupán magas szénhidráttartalommal rendelkezik, hanem ráadásul gyorsan is szívódik fel, ezzel újabb, gyorsan jelentkező éhséget okozva. Van benne finomított cukor is, és sokan még zsíros vajat is tesznek bele. De mi a megoldás, ha valaki életmódváltás után, esetleg diéta során szeretne császármorzsát enni? Ajánljuk a zabpehelyből, és zabpehelylisztből készíthető császármorzsákat. A zabpehelynek magas az élelmirost tartalma, bőséges növényi eredetű fehérje van benne, ráadásul jól hasznosuló vitaminok, és ásványi anyagok is vannak benne. Könnyen emészthető, és már egészen kicsi kortól fogyasztható, akár már a glutén bevezetése előtt is, ha a garantáltan gluténmentes Szafi Reform gluténmentes zabpehelylisztet választjuk. A zabpelyhet, és a zabpehelylisztet nem csak pozitív hatásai miatt ajánljuk, hanem mert rendkívül egyszerű vele dolgozni. A búzaliszthez hasonlóan használható, ízben, színben, és állagban sem tér el tőle számottevően.

EZZEL a zabpelyhes császármorzsa recepttel nem csak egy rendkívül finom, finomított élelmiszerektől mentes ételhez juthatsz, hanem ráadásul hóvégi receptnek is nagyon jó, hiszen olcsó alapanyagokból áll.

Ha kerülöd az állati eredetű élelmiszereket, és csak vegán ételeket fogyasztasz, abban az esetben sem kell lemondanod a császármorzsáról! Készítsd el a gluténmentes vegán Szafi Free császármorzsát, és élvezd a gyermekkort idéző ízeket! RECEPT ITT!

Tálald a zabpelyhes császármorzsát Szafi Free vagy Szafi Reform lekvárral! Nincs bennük hozzáadott cukor, magas a gyümölcstartalmuk, és ízben nagyon hasonlóak a gyermekkorunkban jóízűen majszolt, nagymama lekváraihoz.

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!