Hólabda |
Hozzávalók:
- 0,5 kg zsírszegény túró
- nyírfacukor (ízlés szerint)
- reszelt citromhéj
- 1,5 kk. vanília aroma (vanília aroma ITT!)
- kókuszreszelék (ezt használtam)
A zsírszegény túrót kikeverem a nyírfacukorral, a reszelt citromhéjjal és a vanília aromával. Én turmixgéppel dolgoztam össze a hozzávalókat, de villával is lehet. Ha nem elég szilárd a gombóc a formázáshoz, teszek még hozzá egy pici kókuszreszeléket, majd a megformázott golyókat meghempergetem kókuszreszelékben.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!