Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben |
Recept:
Hozzávalók:
-
- 1 kg csirkemell
- 15 dkg sonka
- 15 dkg ementáli sajt
- 20 dkg aszalt szilva (aszalt szilva ITT!)
- 40 dkg bacon
- só (Himalaya só ITT!)
- fekete bors
Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, szeletekre vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Alulra megy a bacon, rá a csirkemell, sonkaszeletek, vékonyan felszeletelt sajt és az aszalt szilva. Két végén kicsit felhajtjuk, szorosan feltekerjük és fogpiszkálóval a végét „rögzítjük”.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát levéve róla, további 10 percig pirítjuk a tetejét.
Update (Ti Készítetétek):
Nyitrayné Bakos Annamária készítette: „Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben + Hasáb édesburgonya sütőben sütve (RECEPT ITT!).”
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!