A cukkini ízét sokan még csak rántottan, olajban kisütve, vagy főzelékként fogyasztva ismerik, és van, akit meglep a tény, hogy a segítségével elképesztően finom, levegős tésztájú puha, nedves piskótát tudunk sütni. Rejtsd te is ezt a sokoldalú zöldséget a piskótatésztába, és bátran kínáld meg vele a válogatósabb gyerkőcöket is, sőt, azokat, akik a cukkinit eddig semmilyen formában nem szerették!

A blogon több cukkinis piskóta recepttel megismerkedhettek. EZ a habkönnyű, kakaós cukkinis piskóta szeletenként kevesebb, mint 5 g szénhidrátot tartalmaz, sőt, paleo életmódot élők is beilleszthetik az étrendjükbe! Felejtsd el a tömör, száraz kakaós piskótákat, teszteld Te is ezt a cukkinis verziót, készíts belőle krémes süteményt, tortát, de, amilyen puha, és szaftos, önmagában is élmény elfogyasztani! Ha kedveled a magas kalcium-, és fehérjetartalmú mákot, akkor próbáld ki a mákos-cukkinis piskóta receptünket, amely ITT TALÁLHATÓ! Szintén szénhidrátcsökkentett, hozzáadott cukortól mentes, és gluténmentes! EZT a cukkinis-kakaós piskótát pedig még azok is fogyaszthatják, akik kerülik a tojást, esetleg vegán életmódot élnek vagy növényi alapú étrendet folytatnak! A paleo kókuszos-cukkinis piskóta receptünk is helytáll vendégségben, esetleg vendégváróként, vagy ebéd utáni desszertként! Készítsd el és kínáld meg vele a paleos ismerőseidet, vagy az összetett ételérzékenységgel küzdő barátaidat!

Ha kételkedsz a cukkinis sütik jó ízében, ha unod a hagyományos piskótát, ha szeretnél gluténmentes, szénhidrátcsökkentett, vagy vegán cukkinis piskótát sütni, akkor próbáld ki receptjeink egyikét!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!