A zabkeksz sokak kedvence, a házi készítésű zabkeksz azon harapnivalók közé tartozik, amiket a friss életmódváltók leghamarabb kipróbálnak. Szeretjük, mert nem csak, hogy laktat, hanem tényleg „millióképpen” variálhatjuk az ízesítését összeállításkor: csokisan, aszalt gyümölcsökkel, magvakkal, mogyoróvajjal, és egyéb finomságokkal ízesíthetjük. A zabpehely, és zabliszt közkedvelt reform alapanyagok, amelyek magas élelmi rosttartalommal rendelkeznek magas az E-vitamin, szelén, magnézium, foszfor, és cink tartalmuk, valamint vas, és mangán is található bennük. A boltokban kapható kész zabkekszek zabtartalma általában az 50%-ot sem éri el, ezért, ha igazi zabkekszre vágyunk, érdemes neki veselkedni, és házilag elkészíteni!

A zabkeksz készítés valójában pofonegyszerű művelet, és a végeredmény pedig annyira finom, hogy megéri azt a kis konyhában töltött időt, ami a megsütésével jár. A hozzáadott cukortól mentes zabkeksz receptjeink sokoldalúak: találtok köztük ropogósakat, puhábbakat, olyat, aminek alacsony a zsírtartalma, és olyat is, amely növényi alapú fehérjeporral van dúsítva.

Azok, akik igazi, roppanós keksz élményre vágynak, próbálják ki EZT a hozzáadott cukortól mentes, csokidarabos, fehérjés zabkeksz receptet, amely darabonként csak 2 g zsírt tartalmaz, és kevesebb, mint 60 kcal-t! A ropogós zabkeksz receptjeink közül EZ az almás verzió is nagyon finom, és szintén pofon egyszerű elkészíteni! Évek óta sokan rajonganak EZÉRT az egyszerű zabkekszért, amivel akár a legkisebbeket is megkínálhatod, mivel puhább, könnyen, jóízűen el tudják majszolni!

Hozzáadott cukortól mentes zabkeksz receptjeink beilleszthetőek gluténmentes étrendbe is, ha a Szafi Reform garantáltan gluténmentes zabpelyhet és zablisztet választjátok az elkészítésükkor! Minden hozzáadott cukortól mentes zabkeksz receptünk elkészíthető tejmentesen is, és egyik sem tartalmaz szóját! Találd meg a neked való zabkeksz receptet, és süsd meg még ma!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!