Friss zöldségek, izgalmas fűszerekbe pácolt hús, különböző öntetek, és egy jó tortilla lap. Sokaknak ez egy tökéletes fogás ebédre, vagy akár vacsorára. Ha házilag készítjük el a tortillába töltött finomságot, akkor leggyakrabban készen kapható tortilla lapokat vásárolunk hozzá. Pedig a tortilla lap egyike azoknak az ételeknek, amelyet érdemes házilag elkészíteni. Ha attól tartasz, hogy a sajátkészítésű tortillád száraz, és törékeny lesz, esetleg tapadós marad, és feltekerhetetlen, akkor próbáld ki paleo tortilla receptjeinket!

Mitől lesz egy tortilla lap paleo? A paleo ételekben nincs semmiféle gluténtartalmú alapanyag, nincs bennük tejtermék, mentesek mindenféle finomított élelmiszertől, keményítőtől, adalékanyagtól. A paleo ételekre jellemző az alacsony szénhidráttartalom, és a magasabb fehérjetartalom. A paleo tortillák is pont ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. Blogunkon találhattok olyan paleo tortilla receptet (ITT!), amelyben semmiféle liszt, vagy lisztkeverék nincsen, ellenben rendkívül magas a rosttartalma, a szénhidráttartalma pedig szinte 0!

Ha eddig paleo életmód miatt tortilla gyanánt csak egy salátalevelet fogyasztottál, ha már ennél egy gyrost szénhidrátcsökkentett tortilla lapba tekerve, ha gluténmentes, és tejmentes tortilla lap receptek után böngészel, akkor adj egy esélyt paleo tortilla receptjeinknek! Pofonegyszerű receptek, könnyen kezelhető alapanyagokból, gyorsan összeállítható receptúrákkal, egy csokorba szedve ITT! A kulináris élmény senkinek nem marad el, aki teszteli a paleo tortilla receptjeinket! Legyen szó ételallergiáról, vagy paleo életmódról, többé nem kell az életmódodba, és az étrendedbe beilleszthető kész tortilla lapok után kutakodnod a boltokban, és, ha pontosan betartod a receptjeinket, attól sem kell tartanod, hogy a kukában landolnának a saját készítésű paleo tortilláid! Próbáld ki Te is paleo tortilla receptjeinket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!