Paleo tortilla

Az egyszerű tortilla egy rendkívül izgalmas étellé változhat, ha jól megtöltjük a kedvenc alapanyagainkkal, a legkedveltebb zöldségféléinkkel, esetleg előre bepácolt, és jól átsütött hússal, és végül leöntjük fűszeres öntettel. Tortillát készíteni házilag nagyon egyszerű, nem is kell hozzá túl sok minden, ráadásul, ami kell, azt is egyszerűen beszerezhetjük bármelyik közértben. És paleo életmód esetén fogyasztható a tortilla? Természetesen igen, ha paleo alapanyagokból készítjük! A paleo tortilla alapanyagaihoz is könnyen hozzájuthatunk, néhány kattintással az otthonunkba rendelhetjük őket, a Diétás Termékek Webshopból. Ezen a blogon meg több paleo tortilla recepttel is megismerkedhettek, amelyek elkészítése pofonegyszerű. A paleo tortillák természetesen nem tartalmaznak gluténtartalmú liszteket, így gluténérzékenység esetén is fogyaszthatóak. Ráadásul mivel a paleo étrend kizár minden tejterméket, és hüvelyest, az ezekre érzékenyek is bátran válogathatnak a receptek között!
KATTINTS IDE hogy megismerkedhess az egy csokorba szedett paleo tortilla receptjeinkkel! A paleo tortilla tuti nyerő fogás kicsik, és nagyok körében egyaránt. Legyen szó reggeliről, ebédről, vagy vacsoráról, bármikor pikk-pakk összedobhatjuk, és már tálalhatjuk is! Édesburgonyás paleo tortilla recepttért KATT IDE! Ha szénhidrátcsökkentett paleo tortillát szeretnél sütni, és van otthon Szafi Reform galuska lisztkeverék, akkor EZT a receptet ne hagyd ki! Ha extrán kevés szénhidrátot tartalmazó paleo tortilla receptet keresel, akkor EZ lesz a Te recepted! EBBŐL a paleo tortilla receptből paleo quesedilla-t is készíthetsz, sőt, még útravalónak is tökéletes lehet!
Válogass paleo tortilla receptjeink között, és élvezd az ízeket! Egy alaposan megpakolt, laktató, jóízű tortilláért már nem kell gyorsétterembe rohangálnod, eljött a házi készítésű paleo tortillák ideje!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!