A spanyol nyelvterületek egyik tradicionális étele a tortilla. Ennek, a könnyedén beszerezhető, és házilag is elkészíthető ételnek talán az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. A tortilla többféle is lehet: van hagymával, és krumplival készített omlett-szerű tortilla, van kukorica tortilla, amit mészvízben áztatnak az elkészítés során. Hazánkban, és a környező országokban a legnépszerűbb, a tésztalepény formátumú tortilla. A tortillát ízlés, és diéta szerint bármivel megtölthetjük: zöldségekkel, szószokkal, hússal, stb. A hagyományos tortillák általában búzalisztből, és/vagy kukoricalisztből készülnek. Ez a két alapanyag sokak számára tiltólistásak, szénhidrátcsökkentett étrend, vagy ételallergia miatt. Ez azonban, korántsem az jelenti, hogy le kell mondani a tortilla fogyasztásról azoknak, akik figyelnek a szénhidrátbevitelükre, esetleg kukorica/gluténérzékenyek.

A blogon sok szénhidrátcsökkentett tortilla receptet találhattok. Lisztmentes, minimális szénhidráttartalmú tortilla receptünk magas rosttartalmú, és még nachost is készíthettek belőle (RECEPT ITT!) Szénhidrátcsökkentett tortilla receptjeink között könnyedén keresgélhetsz, a receptkereső segítségével. ITT sok olyan szénhidrátcsökkentett tortilla recept között nézelődhettek, amelyek paleo életmódba is beilleszthetőek! Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett tortilla receptjeink ízletesek, laktatóak, puhák, sokoldalúan felhasználhatóak. Ha vegán életmódot élsz, és szénhidrátcsökkentett tortilla receptet szeretnél kipróbálni, akkor KATT IDE! 

Bizonyosodj meg róla Te is, hogy a csökkentett szénhidráttartalmú tortillák is pont olyan ízletesek, mint a hagyományos társaik!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!