Szénhidrátcsökkentett tortilla

A tortilla egy rendkívül izgalmas étel, ha megtöltjük tetszőleges zöldségekkel, különböző feltétekkel. A tortilla nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Nem kell hozzá túl sok alapanyag, és szeretteink örömére mi is az asztalra varázsolhatjuk! Akkor sem gond elkészíteni, ha szénhidrátcsökkentett étrendet követünk, hiszen ezen a blogon megannyi szénhidrátcsökkentett tortilla recepttel ismerkedhet meg minden érdeklődő! Természetesen a szénhidrátcsökkentett tortilla nem búzalisztből, vagy kukoricalisztből van!

Ezen a blogon megtalálhattok teljesen lisztmentes, magas rosttartalmú szénhidrátcsökkentett tortilla receptet. Annak ellenére, hogy nincs benne egy gramm búzaliszt se, feltekerhető még sok-sok töltelékkel is, laktató, és nagyon finom! ÍME, a minimális szénhidrátot tartalmazó tortilla receptje! Még paleo életmódba is beilleszthető! Ne hagyd ki!

Sokak kedvenc lisztkeverékek a rendkívül sokféleképpen felhasználható Szafi Reform kenyér és péksütemény lisztkeverék. Természetesen ebből az univerzális paleo lisztkeverékből is lehet szénhidrátcsökkentett tortillát sütni, EZ alapján!

Ezeken kívül még több szénhidrátcsökkentett tortilla recept is van a blogon, pl. ITT! Ezek a szénhidrátcsökkentett tortillák beilleszthetőek gluténmentes, sőt tejmentes, szójamentes, és élesztőmentes étrendbe is! Összetett ételérzékenység, paleo életmód, vagy szénhidrátcsökkentett étrend már nem állhat az utadba!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!