Vannak ételek, amelyek vissza-visszatérnek az életünkbe minden évben. Minden évszakban mást szeretünk, és vannak olyan finomságok, amiket kifejezetten az év egyik szakaszában fogyasztunk. Ilyen jellegű étel a kürtőskalács, amely a hideg beálltával minden esztendőben a fénykorát éli. A karácsonyi vásárok egyik főszereplője, a diós, fahéjas, kókuszos, vagy vaníliás kürtőskalácsot természetesen nem csak télen szokás fogyasztani. A fővárosban egész évben vehetünk kürtöskalácsot, szinte minden második utcában. A kelt tésztás kürtös kalács hívogató illata kemény kihívás elé állítja a vegánokat, akik nem fogyasztanak semmilyen állati eredetű élelmiszert, így tejet, és tojást sem.

De miért is kellene lemondani vegánként a kürtöskalácsról? Létezik olyan kürtöskalács recept, amely beilleszthető teljes értékű növényi táplálkozásba! A növényi alapú kürtöskalács receptünk mindenki számára elérhető ITT! Nem kell hozzá semmi csoda-kütyü, kürtöskalácsforma, speciális sütő. A vegán kürtöskalács receptünk annyira egyszerű, hogy kezdő sütők sem tudják elrontani, ráadásul minimális számú alapanyagot igényel! A vegán kürtöskalács nyers tésztáját nem kell hosszadalmasan dagasztani, sőt még keleszteni sem kell! Zsírszegény étrendbe is beilleszthető, és még gluténérzékenyek is fogyaszthatják! Nincs még egy ilyen kürtöskalács! Ha számodra túl magas a vegán kürtöskalácsnak a szénhidrátértéke, akkor teszteld az ITT TALÁLHATÓ vegán kürtöskalács receptünket, amely nem csak zsírszegény, hanem szénhidrátcsökkentett is!

Vegánként nem kell többé kívánkozva figyelned, ahogy a barátaid kürtöskalácsoznak a karácsonyi vásárban! Készítsd el otthon, és vidd magaddal a vegán kürtöskalácsodat! Kínáld meg vele a barátaidat, és figyeld a hatást! A legtöbb embernek nagyon ízlik, Te próbáltad már?

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!