Vegán nokedli

Lehet tojás nélkül készíteni nokedlit? Mitől lesz a nokedli vegán? Növényi alapú étrendbe beilleszthető-e a nokedli?

Igen, lehet tojásmentes nokedlit készíteni! Nem is akármilyet! Próbál ki a mi vegán nokedli receptjeinket, és győződj meg róla Te is, hogy valójában a nokedlikészítéshez teljesen felesleges a tojás! A mi tojásmentes vegán nokedli receptjeink alapján készített nokedlik puhák, nem apadnak össze, nem maradnak nyersek, nem málósak, nem kemények, és észre sem lehet venni, hogy nem hagyományos receptúra alapján készültek! Azért is célszerű vegán nokedlit készíteni, a hagyományos helyett, mert megkínálhatod vele az ételérzékeny barátaidat! Mivel glutént sem tartalmaznak a vegán nokedlijeink így összetett ételintoleranciával küzdőknek is feltálalhatod őket!

Ha neked is nagy kedvenced a nokedli, és növényi alapú étrend mellett is szívesen fogyasztanád, egy finom gombapörkölt mellé, vagy esetleg levesbetétként, akkor teszteld a pillanatok alatt elkészíthető Szafi Free vegán nokedlit! A végtelenül egyszerű receptjét ITT találhatod meg!

Odafigyelsz arra, hogy csökkentett szénhidráttartalmú ételeket fogyassz? Neked való akkor a szénhidrátcsökkentett vegán nokedli receptünk, ami ITT TALÁLHATÓ!

Vegánként még a „tojásos” nokedliről sem kell lemondanod! Vess egy pillantást ERRE a receptre, és készítsd el Szafi egyik kedvenc ebédjét! Nagyon hasonlít a hagyományos verzióra, de természetesen 100%-ban növényi alapú!

Főzz te is vegán nokedlit, ami csak eteti magát! Vegán nokedli receptjeink lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek hosszú időre eltelítenek, és nem emelik meg a vércukorszintet nagyon hirtelen! Tedd próbára a vegán nokedlit, és meglátod, nem is akarsz többé hagyományos nokedlit főzni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!