Szereted a mártogatni való, roppanós falatokat? Nincs ötleted, hogy használj fel sok, felgyülemlett répát, cukkinit, vagy karfiolt? Kiadós fogást készítenél, sok macera nélkül? Főzelék mellé készítenél valami ízletes, húsmentes finomságot? Próbáld ki a zöldséges tócsni receptjeinket! A tócsnit van, aki berhe, cicege, harula, vagy lapcsánka néven ismeri, a legtöbben szeretik, hiszen elronthatatlan, ízlés szerint fűszerezhetjük, sőt szinte bármilyen zöldségből elkészíthetjük! Ha eddig egyik ötlet sem vált be, hogy etesd meg kisgyermekeddel a zöldségeket, mindenképp próbáld ki a sütőben sült zöldséges tócsni receptjeinket, amelyek a hagyományoshoz képest minimális zsiradékot tartalmaznak!

A zöldséges tócsni készítés pofonegyszerű, ráadásul tojással, és tojásmentesen is összeállíthatjuk, az utóbbi verzióval még vegán életmódot élő ismerőseinket is megkínálhatjuk! Vegetáriánus barátainkat, családtagjainkat könnyedén lenyűgözhetjük egy-egy zöldséges tócsni segítségével! Készíts hozzá egy könnyed salátát, fokhagymás-borsos mártogatóst joghurtból, vagy valamilyen növényi alapú joghurtból! Ha unod a főzelékek mellé a tojást, a fasírtot, szeretnél húsmentes menüt összeállítani, akkor adj egy esélyt a zöldséges tócsni receptjeinknek, amelyeket akár gluténmentes étrendbe is beilleszthetsz!

Brokkoliból, cukkiniből, tökből, sőt, fehérrépából is lehet zöldséges tócsnit készíteni! Az összeshez ITT TALÁLTOK RECEPTEKET!

A legfinomabb GLUTÉNMENTES ÉS TOJÁSMENTES, vegán zöldséges tócsni receptünkért KATT IDE! 

Azok, akik ügyelnek a szénhidrátbevitelükre EZT a GLUTÉNMENTES, SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT zöldséges tócsni receptet teszteljék!

Jó étvágyat mindenkinek!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!