Reggeliző zabpelyhes-sajtos bagett |
- 2 tojás,
- 215 g zabpehely (Szafi Reform gluténmentes zabpehely ITT!)
- 3-4 tk útifű maghéj (útifű maghéj ITT!),
- 1 tk. só (Himalaya só ITT!),
- 200 g Pilos zsírszegény friss sajt vagy helyette túró és egy pici víz keveréke (vagy 150 g túró és 50 g joghurt)- lágy legyen a tészta, de vizes kézzel formázható!
175 fokon kb 25 percig sütöttem, de lehet magasabb hőfokon is, a lényeg, hogy aranybarnára süljön a teteje és az alja!
➡ Útifűmaghéj nélküli zabos bagett recept: élesztőmentes zabpelyhes bagett recept ITT!
➡ Gluténmentes, paleo bagett: gluténmentes paleo bagett recept ITT!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
útifű maghéjat bambuszrost liszttel helyettestíthetem?
úgy nem lesz jó 🙁
Kedves Szafi,
Neked 1 db bagett-ben hány gr. szénhidrát lett?
Ch-csökkentő liszttel lehet keverni?
Köszönöm. 🙂
Eszter