A tortilla lapokat millióképpen felhasználhatjuk, könnyen beszerezhetőek, szinte mindenki szereti, úton-útfélen elfogyaszthatóak. Akár hússal, akár húsmentesen töltjük meg, a friss zöldségek általában állandó hozzávalói egy finoman elkészített tortillának. Azok, akik szeretnének minél több zöldséget elfogyasztani egy tortillás étkezés alkalmával, próbálják ki a cukkini tortilla receptjeink egyikét!

A tortilla nem csak ínycsiklandó, hanem látványos fogás is: a vékonyra sütött, puha cukkinis lapban a szószokkal meglocsolt, tetszőleges töltelék teljes értékű étel lehet, amely nem csak laktat, de akár azokon a napokon is bátran beilleszthetőek az étkezésbe, mikor igyekszünk odafigyelni az elfogyasztott ételeink szénhidrát-, és/vagy zsírt tartalmára. Azok, aki próbálják visszaszorítani a magas szénhidráttartalmú ételeket, próbálják ki a szénhidrátcsökkentett, gluténmentes Szafi Reform paleo cukkini tortilla receptünket! Ebből a laktató, könnyed, repedésmentes, mellékízmentes cukkini tortillából már kettő darab is bőven laktat! ITT TALÁLHATÓ A SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT CUKKINI TORTILLA RECEPT (a bejegyzésben lejjebb görgetve), amely wrapként is tökéletesen helytáll! A zsírszegény étrenden élők, azok, akik a növényi alapú étrend hívei, esetleg vegán életmódot élnek, süssék meg EZT a néhány összetevős, rendkívül ízletes tojásmentes cukkini tortilla receptünket! Indiai naan kenyérnek, vagy esetleg burritonak is formázhatjátok! Mindkettő receptünk hozzávalói lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, élesztőmentesek (így nem igényelnek időigényes kelesztést), szójamentesek! Gluténérzékeny, és tejérzékeny barátaidat, családtagjaidat is megkínálhatod velük!

Rohanós reggeleken, metrón, buszon, autóban ülve, ebédkor irodai asztal mögül, mikor könnyed ételre vágysz, a cukkini tortilla minden esetben jó ötlet! Miért vásárolnál kész, bolti tortillát, míg ezeket a gluténmentes cukkini tortillákat könnyedén elkésztheted? Mivel a cukkininak nincs erőteljes ízre, nem kell attól tartanod, hogy cukkini ízű lesz a kész tortillád, ellenben puha, és levegős állagot ad az ételednek!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!