Mangópürés krémtúró |
Hozzávalók:
Túrókrém:
- 250 g zsírszegény túró
- 2 evőkanál zsírszegény joghurt
- 2 kiskanál méz vagy mézhelyettesítő
- 1 csapott evőkanál zabpehely (Szafi Reform gluténmentes zabpehely ITT!)
- cukorhelyettesítő ízlés szerint (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
Mangópüré:
- 1 db mangó felkockázva
- 4 evőkanál víz
- 1 csapott evőkanál zabpehely (zabpehely ITT!) (Szafi Reform gluténmentes zabpehely ITT!)
Rétegzéshez:
- zsírszegény kakaópor (ezt használtam)
Elkészítés:
A túrókrém illetve a mangópüré hozzávalóit külön-külön alaposan összeturmixoljuk, majd üvegpohárba rétegezzük, úgy hogy a rétegek közé pici zsírszegény kakaóport szitálunk. A fenti hozzávalókból 3-4 nagy adag lesz. 🙂
Mangópürés krémtúró |
Update (Ti készítettétek):
Csongrádi Kata is küldött képet a mangós túrókrémről:
„Nasinak készítettem el a mangópürés-krémtúrót! Isteni finom!”
Mangópürés krémtúró |
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!