Házi krémtúró |
A PALEO VÁLTOZATOT A RECEPT VÉGÉN TALÁLJÁTOK!!!
Hozzávalók:
- 1/2 kg túró
- 4 dl tej
- 4 tojássárgája
- Szafi Reform Négyszeres erősségű édesítő ízlés szerint (Szafi Reform édesítő ITT!)
- vanília őrlemény vagy aroma (vanília őrlemény ITT! / vanília aroma ITT!)
A tejet a tojássárgájával, édesítővel összekeverjük, feltesszük melegedni. Mikor már hígabb puding-sűrűségű, levesszük a tűzhelyről és kihűtjük langyosra. Ne főzzük túl,mert kicsapódik a tojás.
A túrót és a tojásos-tejet összekeverjük és turmixgépban vagy botmixerrel egyneművé keverjük. Kitöltjük poharakba és hűtőbe tesszük. Lehet kekszmorzsával, mazsolával díszíteni stb.
Nagyon-nagyon finom és ennek tényleg igazi krémtúró íze van, próbáljátok ki!
PALEO, TEJMENTES „KRÉMTÚRÓ” VÁLTOZAT IDE KATTINTVA!!!
Házi, vaníliás-epres krémtúró |
Ficz Irén fotója:
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!