Májgaluska leves
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
Hozzávalók:
- 38 g Szafi Free nokedli lisztkeverék (Szafi Free nokedli lisztkeverék ITT!)
- csipet Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 30 g langyos víz
- 50 g libamáj pástétom
- ízlés szerint Szafi Reform májgombóc fűszerkeverék (vagy ki mivel szereti ízesíteni) (Szafi Reform májgombóc leves ITT!)
Elkészítés:
A májat a vízzel dolgozzuk el, ezt vegyítsük a lisztkeverékkel, sóval és a fűszerekkel. Kanállal szaggassuk forró vízbe a galuskát (Míg szaggatjuk addig a hőfokot vegyük lejjebb!) majd tegyük fel a hőfokot ismét és forraljuk fel a vizet (kb. 1-2 perc).
A újbóli felforralás után ismét vegyük le a hőfokot és gyöngyöző vízben időnként megkeverve főzzük további 3 percig. (Ellenőrizzünk 1 db. galuskát, hogy valóban megfőtte 3 perc után!)
Végül szűrjük le, és hideg vízzel öblítsük át, majd adjuk a leveshez.
***************
PALEO VÁLTOZAT ITT TALÁLHATÓ!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!