Glutén-, laktóz-, cukormentes banánpalacsinta |
Palacsintatészta:
- 1 db M-es tojás
- 1 banán
Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd lassú tűzön (türelmesen, nem azonnal kell megfordítani!) kókuszolaj segítségével kisütjük és ENNYI! 🙂 Lekvárral megtöltve nagyon finom! (Szafi Free lekvárok ITT!, Szafi Reform lekvárok ITT!)
Jó étvágyat!
Update (Ti készítettétek):
Szalai Anita is megsütötte a banán palacsintát, ő 2 db tojásból és 1 db banánból készítette.
„A banánt felszeletelem és összeturmixolom a 2 tojással. Máris kész a palacsintatészta, ki is lehet sütni. Mivel nem könnyű szépen megfordítani, nagyon kicsi lángon kell kisütni, és a legjobb, ha le van fedve közben a serpenyő.”
Banán palacsinta |
Nagy-György Lilla proteinkrémmel (proteinpor /bármilyen/ + pici víz kikeverve) és maracuja/ passion fruit gyümölccsel fogyasztotta a banáncsintát.
Banánpalacsinta |
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!