Zabpelyhes gofri |
Zabpelyhes gofri recept Tögyi Julikától
Hozzávalók:
- 70 g 5% zsírtartalmú sajtkrém (pl. Lidl)
- 3 dkg zabpehely (zabpehely ITT!) (Szafi Reform gluténmentes zabpehely ITT!)
- 2 db tojás
- 1/2 kk. őrölt fahéj (fahéj ITT!)
- 2 dkg eritrit (eritrit ITT!)
- csipet só
- 2 g szódabikarbóna, kevés citromlében kipezsegtetve (szódabikarbóna ITT!)
- 15 g tojásfehérjepor (tojásfehérjepor ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat turixoljuk. A gofri sütőt az első adag előtt kikenjük kókuszolajjal /utána már nem kell/ és 3 db-ot sütünk belőle, közepes fokozaton.
Azt hiszem a tojásfehérjeportól lett ilyen sötét színe.
Tálalás előtt, minden cikkre 1 kk. házi, hozzáadott cukormentes eperdzsemet, vékonyka eper szeleteket és áfonyát tettem.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!