“Tejszínes-sajtos” főétel, vegán módra padlizsánnal (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes)

Gluténmentes vegán ebéd-, vagy vacsoraötlet

Vegán “tejszínes-sajtos” főétel

Hozzávalók (615 grammhoz, 3 adaghoz):
Elkészítés:
Keverjük ki a poralapot, zabtejszínt, citromlevet, majd keverjük a padlizsán kockákhoz.
Előmelegített 180 fokos sütőben FEDŐVEL 40 percig süssük, úgy, hogy félidőben keverjük át az egészet.
Reszelt növényi sajttal megszórva zabtörettel (RECEPT ITT!), vagy Szafi Free nokedlivel (RECEPT ITT!) tálaljuk.

Szafi Free gluténmentes zabtöret és Szafi Reform “sajtos-tejszínes” poralap

100 g tápértéke (zabtejszínnel, sajt nélkül):
  • Energia: 68 kcal
  • Fehérje: 1,3 g
  • Szénhidrát: 9 g
  • Zsír: 2,7 g
FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…