Light tavaszi gombasaláta recept:
A megtisztított gombát apróra felvágjuk és enyhén sós vízben megfőzzük (amíg egyszer felforr a víz, különben túlfő).
Közben elkészítjük az öntetet:
- joghurtot (tejérzékenyeknek, paleo diétázóknak: kókuszkrém vagy házi totu tejföl, vegánoknak kókuszkrém),
- mustárt (cukormentes mustár ITT!),
- kevés kókuszolajat (kókuszolaj ITT!),
- pici Himalája sót (Himalaya só ITT!),
- és természetes édesítőt (cukorhelyettesítők ITT!) ízlés szerint kikeverünk, majd beleöntjük a gombát illetve az apróra vágott snidlinget.
Bio puffasztott rizzsel (ezzel) nagyon finom!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!