Paleo Eszterházy torta |
Tésztához:
- 10 db tojásfehérje
- 70 g Szafi Reform négyszeres erősségű természetes édesítő (Szafi Reform négyszeres édesítő ITT!)
- 30 dkg darált dió
- csipet só
A krémhez:
- 4,5 dl kókusztej
- 1 teáskanál rum aroma (rumaroma ITT!)
- 1,5 csomag Szafi Reform vaníliás pudingpor (Szafi Reform vanília pudingpor ITT!)
- fél bourbun vaníliarúd vagy vanília aroma (bourbon vanília őrlemény ITT!)
- 10 tojás sárgája (az eredeti recept szerint csak 5 db, de beletettem mind a 10 tojás sárgáját, nem lett tojás ízű)
- 40 g Szafi Reform négyszeres erősségű természetes édesítő
- 10 dkg ghee (tisztított vaj) (ghee ITT!)
Díszítéshez:
- Hozzáadott cukortól mentes fehér és fekete csokoládé (fekete paleo csokoládé ITT! és fehér csokoládé ITT!)
- házi paleo fehér csoki receptet ITT találhatsz!
Elkészítés:
A diót darálás előtt 165 fokos előmelegített sütőben pirítsuk meg (15 perc), majd ha kihűlt, daráljuk le.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!