Light paleo muffin |
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
A BLOGOMON TALÁLHATÓ LEGEGYSZERŰBB PALEO MUFFIN ????
„Kipróbáltam piskótának a paleo süteménylisztet, kis muffin formákban, az eredmény a képeken látható, gyönyörű szép, istenien finom, pihe puha finom piskóta! Az összes piskóta közül a legfinomabb amit valaha ettem! smile hangulatjel
A receptbe én nem tettem kókuszolajat, mert szerettem volna megőrizni az alacsony kalóriatartalmat.”
3 adag közepes muffinhoz:
- 60 g Szafi Reform süteményliszt (Paleo süteményliszt ITT!)
- 2 db M-es tojás
- 1 citrom reszelt héja
Kézi habverővel csomómentesre keverjük, formákba öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, 20 percig sütjük.
Mikor kész, picit hagyom hűlni, kettévágom, megkenem cukormentes lekvárral (nálam sárgabarack).
Valami fenomenális! smile hangulatjel
Paleo muffin |
@bakiandi is megsütötte a fenti paleo muffin receptet és feltöltötte a képet az Instagramra:
Paleo muffin |
Reibl Dalma málnával készítette el, szerintem nagyon guszta lett. Dalma ezt írta róla: „Nagyon finom és pár perc alatt kész is!”
Nagy Kamilla is elkészítette, neki ilyen lett:
Hefler Bernadett nagyon guszta mini kuglófjai:
Szafi Reform paleo kuglóf
„Gyors reggeli finomság ,2 perces Szafi Reform muffin, amíg sült pont elkészültem.” -írta fotójához Lukács Viktória.
Szafi Reform szénhidrátcsökkentett paleo muffin
Beatrix banánnal és mogyorókrémmel töltve készítette:
Szafi Reform gluténmentes muffin
„Ha gyorsan összedobható, pár hozzávalós sütit szeretnél készíteni, az előző recepthez hasonlóan ezt is pikk pakk összetudod dobni. Én csokicseppes muffint készítettem és abszolút elégedett voltam a végeredménnyel. Paleo étrendbe beilleszthető!”- írta fotójához Bíró Szilvi.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Sziasztok! Ez a sós Szafi liszttel is működik?
Szia! Segíts légyszi, mi lehetett a gond… Először is állagra sem lett olyan, amit önteni lehetne, mivel kisebb tojás volt otthon, ezért kettőt is tettem bele, de így is nagyon kemény tésztát kaptam. Bele tettem a muffin formákba, gázsütőm van, így én is a 3-as fokozaton sütöttem 40 percig. Viszont nekem nem lett olyan szép, lukacsos, könnyű, hanem sűrű, nehéz inkább, mintha nem sült volna meg a belseje rendesen. Az állaggal volt a baj? Vagy a sütési idő, esetleg hőfok?
Előre is köszönöm válaszod!
A liszt mennyisége biztos, hogy jól lett kimérve?
Hány fokozat van rajta összesen? szerintem a 3. fokozat az kevés, 160 foknál indul a szódabikarbóna, nem?
Szia! Ha kakaosan szeretném csinálni, mit kell változtatnom rajta?? Hány db muffin jön ki ebből az adagból?? Nekem is sűrű lett a tészta ha esetleg teszek bele egy kis sűtöport az lágyitaná a tésztát?
Sziasztok!
Én így készítettem. Hozzávalók másfélszeres mennyiséggel. 2 db 10cm-es kerámia piteformába tettem és vörösáfonyával takartam be. Kicsit kanállal belenyomkodtam. Szerintem fini bár nekem is kicsit tömött.