Paleo és vegán kókuszjoghurt |
Akiknek javaslom: ✔Gluténérzékenyek ✔Tejérzékenyek ✔Tojásra érzékenyek ✔Vegánok ✔Paleozók
- 400 ml cocomas (cocomas itt!)
- 1 kisebb evőkanál nyírfacukor vagy eritrit (nyírfacukor ITT! / eritrit ITT!)
- 2 evőkanál tápióka keményítő (tápióka keményítő ITT!)
- pár csepp citromlé (citromlé ITT!)
A hozzávalókat lassú tűzön csomómentesre keverjük, majd mikor 40 fok alá hűlt 2 kapszula probiotikumot (ezt ajánlom!) szétnyitunk és hozzákeverjük.
Az üveg aljába hozzáadott cukormentes málnalekvárt tettem, majd a joghurtot rá.
Fogyasztás előtt 24 órát hagyjuk állni a hűtőben!
Annyira jó lett, hogy már a következő adag is elkészült.
Paleo-vegán kókuszjoghurt |
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Szuper! Mennyi ideig áll el hűtőben?
Szia! Azt szeretném megkerdezni, hogy ezt csak házilag készített növényi tejből lehet elkesziteni, vagy dobozos tejből is? Köszönöm a válaszodat előre is!