Paleo, szénhidrátcsökkentett, ropogós “sajtos” tallér (gluténmentes, tejmentes, szójamentes)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Kisné Gáspár Éva)

Gluténmentes, tejmentes “sajtos tallér”

Gluténmentes, tejmentes “sajtos” tallér

Hozzávalók (20 db-hoz): 

Elkészítés:

A száraz és nedves alapanyagokat külön-külön jól elkeverjük, (kivéve a kókuszolajat, azt a legvégén dolgozzuk bele) majd összeöntjük őket.
Átgyúrjuk a tésztát, és ameddig felmelegszik az ostyasütő, addig pihentetjük.
Kis gombócokat formázunk kb. 20 db-ot, majd egyesével kisütjük.
Jó vékonyra lapítjuk az ostyasütőben, kb. 12-13 cm átmérőjűre. Fincsi ropogós sajtosokat készíthetünk ilyen egyszerűen. Ne süssük túl, mert megkeseredik!

*********

->TOJÁS NÉLÜL Szafi Reform kenyér és péksütemény lisztkeverékből így tudjátok elkészíteni: RECEPT ITT!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…