Ti Készítettétek Recept
(A recept készítője: Vadász-Tonhauzer Mária)
Szénhidrátcsökkentett mascarpone krémes süti
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
RECEPT
Alul a Szafi Free karobos muffinból sütött piskóta (e szerint, csak tepsiben sütve: RECEPT ITT!)
Felül 250 ml cukormentes tejszín, 250 g mascarpone, ízlés szerint Szafi Reform eritrit (Szafi Reform eritrit ITT!) és vaníliaaroma (vanília aroma ITT!).
Tetején eritrittel elkevert hozzáadott cukortól mentes Szafi Reform kakaópor (Szafi Reform kakaópor ITT!).
Szénhidrát tartalom: 1 szeletben 9 ch
RECEPT 2.
(A recept készítője: Pálinkás Évi)
Szafi Free gluténmentes vegán gyümölcsös habos sütemény
Szafi Free gluténmentes vegán gyümölcsös habos sütemény
„Full feketeerdő torta ízű lett az egész a piskótára kent feketeribizlilekvár miatt!
HABOS KRÉM:
- 200 g Green Vie növényi natúr krém
- 200 g kókusztejszín (kókusztejszín ITT!)
- 1 kiskanál vaníliaaroma (vanília aroma ITT!)
- 2 g citromlé
- 2 evőkanál Szafi Reform négyszeres édesítő (Szafi Reform négyszeres erejű édesítő ITT!)
Ezeket gépi habverővel összekutyultam.
ÁFONYÁS-KAROBOS PISKÓTA:
- 200 g áfonya
- 100 g reszelt alma
- 170 g langyos víz
- 25 g frissen facsart citromlé
- 15 g Szafi Reform 4-szeres édesítő (Szafi Reform négyszeres erejű édesítő ITT!)
- 250 g SzafiFree karobos muffin liszt (Szafi Free karobos muffin és piskóta lisztkeverék ITT!)
A muffin liszt kivételével mindent leturmixoltam, utána dolgoztam bele a muffin lisztet. Szilikon formában 175 fokon, légkeveréssel 20 percig sütöttem. Levágtam a piskóta tetejét (Sanyim feláldozta magát és megette a „tetőt”), megkentem a vágott felületet Szafi Free feketeribizlilekvárral (Szafi Free lekvárok ITT!) (Szafi Reform lekvárok ITT!) aztán rásimítottam a habos krémet. Mélyhűtőbe toltam kb. 1 órára, és ez a bizonyos várakozás volt a legnehezebb része az egésznek.”- írta fotójához Évi
******************
Update (Ti Készítettétek)
Zima Sarolta tesztelte, neki ilyen lett:
Kovácsné Deák Betty is elkészítette, Ő felturbózta az amúgy is nagyon finom sütit egy kis cukormentes ribizlilekvárral a piskóta és a krém között, illetve olvasztott csokival vonta be a süti tetejét:
Horváth Ivett is elkészítette, neki ilyen lett:
Daniella húsvéti finomságai:
„#szafifree sós pogácsával (RECEPT ITT!) és karobos muffin lisztkeverékes piskotájú túrós-tejszín krémes sütivel. A sima muffin már a képre sem fért… És ez még csak a kezdet.”
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!