Ti Készítettétek Recept
(A recept készítője: Pálinkás Éva)
Szafi Free gluténmentes banános-sütőtökös brownie és vegán proteines sütőtökös csokikrém
Szafi Free gluténmentes banános-sütőtökös brownie és vegán proteines sütőtökös csokikrém
BROWNIE (2 fő):
- 130 g banán (héj nélkül)
- 130 g sült sütőtök
- 130 g The Bridge Bio mandulatej
- 15 g Szafi Reform négyszeres édesítő (Szafi Reform négyszeres erejű édesítő ITT!)
- 20 g Szafi Reform kakaópor (Szafi Reform kakaópor ITT!)
- 100 g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék (Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék ITT!)
Elkészítés:
A banánt+sült sütőtököt+édesítőt+tejet botmixerrel leturmixoltam, majd hozzáadtam a kakaóport, és a lisztet. Szilikon formába simítottam, és 175 fokon, légkeveréssel 30 percig sütöttem.
Közben elkészítettem a KRÉMET: sült sütőtök+Szafi Reform négyszeres édesítő+Szafi Reform kakaópor+Szafi Free karobos protein shake por (Szafi Free karobos protein shake por ITT!)+The Bridge Bio mandulatej leturmixolva. Úgy toltuk befele, mintha nem lenne holnap.”
RECEPT 2.
Szafi Free vegán proteines sütőtökös kevert süti
(A recept készítője: Pálinkás Éva)
Szafi Free vegán proteines sütőtökös kevert süti
Hozzávalók:
- 150 g sült sütőtök
- 2 g fahéj
- 30 g frissen facsart citromlé
- 200 g víz
- 15 g Szafi Reform négyszeres édesítő (Szafi Reform négyszeres erejű édesítő ITT!)
- 15 g SzafiFree karobos protein shake por (Szafi Free karobos protein shake por ITT!)
- 60 g Szafi Free hajdinás piskóta lisztkeverék (Szafi Free hajdinás piskóta lisztkeverék ITT!)
- 140 g Szafi Free karobos muffin és piskóta lisztkeverék (Szafi Free karobos muffin és piskóta lisztkeverék ITT!)
Elkészítés:
„A sült sütőtököt villával pépesítettem, majd hozzáadtam a többit. Szilikon formába simítottam, a tetejére pakoltam a szeletelt szilvát, és 180 fokon, légkeveréssel kb. 35 percig sütöttem. Nagyon finom, pihi-puhi lett a tésztája.”
Pálinkás Évi sütőtökös tiramisut is készített a piskótából, ezt írta fotójához:
„Sütőtökös tiramisu, proteines sütőtökös piskótából. A sütőtök köré épült a desszertünk, mert a piskótába, és a krémbe is tettünk bőven belőle. Egy pohár neki, egy pohár nekem.
PISKÓTA (Recept 2. alapján):
150 g sült sütőtök, 2 g fahéj, 30 g frissen facsart citromlé, 200 g víz, 15 g Szafi Reform négyszeres édesítő, 15 g Szafi Free natúr barna rizscsírafehérjepor (Szafi Free natúr barna rizscsíra fehérjepor ITT!), 60 g Szafi Free hajdinás piskótaliszt, 140 g Szafi Free karobos muffinliszt.
A sült sütőtököt villával pépesítettem, majd hozzáadtam a többi hozzávalót. Szilikon formában 180 fokon, légkeveréssel 35 percig sütöttem. Felkockáztam, majd Szafi kávéba mártottam őket.
KRÉM:
4 dl mandulatejet 50 g Szafi Free vaníliás zabpudinggal (Szafi Free vaníliás zabpuding por ITT!), és pici édesítővel sűrűre főztem. Közben 150 g sült sütőtököt 30 g tejjel leturmixoltam. A végén ezt összeforgattam a sűrű pudinggal.”
Szafi Free vegán fehérjés sütőtökös tiramisu
Update (Ti Készítettétek):
Pelenczei Petra a 2. recept szerint készítette:
Szafi Free vegán proteines sütőtökös kevert süti
Pálinkás Évi újra elkészített a sütőtökös banános browniet, ezúttal rumos csokimázzal tálalta. Ezt írta fotójához:
„RUMOS CSOKIMÁZ:
4 db Szafi Reform kakaós-rumos szaloncukrot 3-4 evőkanál The Bridge kókusztejszínnel lassú tűzön felolvasztottam (2 perc kb.). Nagyon jól kenhető, masszív csokimáz lett belőle.”
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!