Paleo mini Focaccia – hamis olasz kenyér (gluténmentes, tejmentes, szénhidrát-csökkentett)

Szénhidrát-csökkentett, paleo

recept Julikától

Gluténmentes foccacia

Gluténmentes Foccacia

Hozzávalók:

Elkészítés:

Külön edényben kavarjuk össze a folyékony és száraz alapanyagokat, majd öntsük egybe őket és gyúrjuk össze.

5 percig pihentessük a tésztát.

Ezután bambuszrostliszttel megszórt felületen gyúrjuk át és osszuk 4 egyenlő részre.

Nyújtsuk ki 1 cm vastagra és az ujjunkkal nyomjunk néhány mélyedést bele.

A mélyedésekbe tegyünk néhány rozmaringlevelet és néhány felezett olívabogyót.

Sütése:

Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 25 perc.

Tápértékei darabonként:

  • Energia: 106 kcal
  • Fehérje: 7 g
  • Zsír: 6,5 g
  • Szénhidrát: 5 g

Ára: 135 Ft

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…