Könnyű vacsora ötlet: citromos-fokhagymás-kapros lazac friss salátával és fenyőmaggal
Citromos-fokhagymás-kapros lazac friss salátával és fenyőmaggal |
A halszeleteket fűszeres (zúzott fokhagyma, Szafi Reform hal fűszer, kapor – Szafi Reform fűszerek ITT!) kókuszolajon serpenyőben megsütjük. A lazac bőrös fele legyen a kezdeti sütéskor felül, majd fordítsuk meg és nyomjunk rá friss citromlét, mindkét felét kb. 5-5 percig kell sütni.
Természetesen süthető sütőben is alufóliában, vagy hőálló tálban, de én még úgy nem próbáltam, nekem így ízletesebb.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!