Grillcsirke édesburgonyasalátával (paleo ebéd recept) |
Igazán egyszerű, paleo ebédötlet Julikától smile hangulatjel
Grillcsirke édesburgonyasalátával
A csirkét előző nap Szafi Reform fűszerekkel bepácoljuk és másnap kisütjük.
A megmaradt zsiradékban 6 szelet kockára vágott bacont kisütünk, majd egy kisebb edénybe kiszedjük. 1 vékony szeletekre vágott lila hagymát, 1 gerezd zúzott fokhagymát és egy kisebb kaliforniai paprikát a szalonna zsírjában 4 percig pirítunk, majd sózzuk, borsozzuk.
30 dkg apró kockára vágott édesburgonyát sós vízben 8 percig főzünk. Mikor kész, összekeverjük a szalonnával és a hagymás alappal.
2 evőkanál bio citromlével meglocsoljuk és aprított zellerlevéllel megszórjuk.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!