Hajdina kása receptje:
- 30 g áztatott hajdina pehely (1 éjszakát duzzadt) (Szafi Free gluténmentes hajdina pehely ITT!)
- 35 g Szafi Reform gluténmentes-vegán kókuszos tejbegríz ízű por (kókuszos tejbegrízízű desszertpor ITT!)
- 2 dl víz
A hozzávalókat összeöntöttem és addig főztem, míg be nem sűrűsödött (kb. 4 perc volt).
Nagyon finom volt és nagyon nagyon laktató!
És elkészült a csokis változata is:
Nagyon szeretem az édes, forró ételeket a hűvös őszi reggeleken. 🙂
Csokis hajdinakása, banán, füge, kókuszchips, szárított tőzegáfonya hozzáadásával. Egyszerű, nagyszerű. 🙂
A fent leírt recept alapján készült, csak adtam hozzá 1 csapott kiskanál kakaóport is. 🙂
Szafi Reform 3in1 #cukormentes, #glutenmentes #tejmentes kávéval fogyasztottam. 🙂
–>Szafi Reform 3in1 kávé ITT kapható!
És íme Nagy Judit eredeti kásája, és levele, amit a recept mellé csatolt:
„Gluténérzékeny vegánként követem a receptjeidet, nagyon nagy segítség vagy. Az utolsó 4 kg-tól igyekszem megszabadulni, jan. 1. óta figyelek tudatosabban, azóta picit több, mint 1.5 kg-ot sikerült leadnom. Imádom a desszertkrémeidet és a fűszereidet, nagyon finomakat tudok belőle kreálni. Fogadd szeretettel a mai reggelimet: hajdina kása, 1 banán, 1 kivi, carob por.” (Nagy Judit)
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!