- 5 ek. házi vaníliás eritrit (eritrit ITT!)
- 80 g Szafi Reform kókuszreszelék (kókuszreszelék ITT!)
- 100 g őrölt dió
- 2 ek. tojásfehérjerpor (20 g) (tojásfehérjepor ITT!)
- 1 kk. só (Himalaya só ITT!)
- 1 tk. őrölt fahéj (fahéj ITT!)
- 1 tk. sütőpor és szódabikarbóna (sütőpor ITT! / szódabikarbóna ITT!)
- 5 db tojás
- 2 db savanyú alma (pucolva: 281 g)
- 1 bio narancshéj reszelve
- 1 ek. almaecet (almaecet ITT!)
A tojásokat, az almát, az ecetet és a kókuszreszeléket turmixban jó krémesre daráljuk. Ezután az összes maradék anyaggal összedolgozzuk, majd szilikonos kuglóf formába öntjük a masszát.
Előmelegített sütőben, 175 fokon, hőlégkeveréssel 10 percig, majd alsó-felső sütéssel további 50 percig sütjük.
Paleo almás diós torta |
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!