Ti készítettétek Recept
A recept készítője: Darai Andrea
Szafi Reform gluténmentes, szénhidrát csökkentett császármorzsa
Szénhidrát csökkentett császár morzsa |
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
Hozzávalók (kb. 1 adaghoz)
- 2 db M- es tojás
- 1 ek. Szafi Reform szénhidrát-csökkentett termékekhez gluténmentes rostkeverék -> RÉGI NEVÉN: Szafi Reform -CH szénhidrát csökkentő lisztkeverék (Szafi Reform gluténmentes rostkeverék ITT!)
- 1 ek. Szafi Reform paleo süteményliszt (Szafi Reform paleo süteményliszt ITT!)
- 1,5 lapos tk. Szafi Reform negyedannyi cukor helyettesítő (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
- kb. 2 dl víz
Elkészítés:
A tojásokat ketté választom.
A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem.
A sárgáját a liszttel, és az édesítővel elkeverem.
Annyi vizet adok hozzá, hogy sűrűbb palacsinta tészta állagú legyen.
Majd a kapott tésztát óvatosan hozzákeverem a felvert fehérjéhez.
Kevergetés mellett kókuszolajon (Szafi Reform kókuszolaj ITT!) aranybarnára sütöm.
Házi hozzáadott cukortól mentes barack lekvárral tálaltam.
****************************
-> Még több császármorzsa recept ITT!
Szafi Reform palacsinta lisztkeverékből így tudtok paleo császármorzsát készíteni: RECEPT ITT!
Szafi Free tojásmentes vegán császármorzsát így tudtok készíteni: RECEPT ITT!
Szafi Free hajdinamentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverékből így tudtok vegán császármorzsát készíteni: RECEPT ITT!
Update (Ti Készítettétek):
Ezt a képet dr. Lusztig Enikő készítette, ezt írta róla: „Minimális ch-t tartalmazó, gluténmentes császármorzsa! Elmondhatatlanul finom, de a legjobb, hogy összesen 14 g ch van benne.”
@kovidori fotója az elkészült császármorzsáról, neki ilyen lett:
Nagy Fruzsina elkészítette, és hozzáadott cukortól mentes házi baracklekvárral fogyasztotta:
@gymerblog is elkészítette, és hozzáadott cukortól mentes áfonyalekvárral fogyasztotta :
Nyitrayné Bakos Annamária is elkészítette, és Szafi Reform krémtúró ízű pudinggal (ITT RENDELHETŐ!) tálalta:
Dóra is elkészítette, és ezt írta róla: „Nagyon könnyű elkèszìteni, kalòria csökkentett ès mèg finom is!”
” A legfinomabb császármorzsa a világon. Hihetetlen, hogy valami amiben nincs glutén, cukor, adalékanyag és még sorolhatnám, ennyire finom lehet. Sárgabarack lekvár híján házi cukormentes cseresznyelekvárral.”- írta Baranyi Barbara.
Visnyei Emese útifű maghéjas „eperlekvárral” (RECEPT ITT!) készítette el:
Danis Dorina is elkészítette, nagyon szép lett:
Nagy Nóra készítette, és ezt írta róla: „Császàrmorzsa, ami valami brutàl finom!”
Králl Veronika is gluténmentes, paleo császármorzsát készített:
Brigán Andi ezt írta fotójához: „Császármorzsaaaa! Hatalmas boldogság van, mert nekem még sose sikerült! Köszönöm Szafi! Alig van benne szénhidrát, és még finom is, ennél több nem is kell. Én reszeltem a tésztájába citromhéjat.”
Dóra ezt írta fotójához: „Terhesség alatti nassolàs büntetlenül.
Imádom ezt a Szafi-s light paleo csàszàrmorzsàt. Kevés hozzávaló kell hozzá és Istenien finom.”
Csürös Klaudia is elkészítette:
Suzy Dudasch fotója:
Csikos Gabi is elkészítette, ezt írta fotójához: „Egy kis reggeli finomság. Köszi a receptet Darai Andrea, sikerült nekem is a recept alapján a Szafi Reform -ch csökkentett császármorzsa, nálam házi mindenmentes málna lekvárral.”
„Gluténmentes, minimális szénhidrátot tartalmazó finomág. Nekem ennél nem kell több.”- írta Punyi Nikolett a kép mellé.
Gárdonné Torda Édua is elkészítette:
Csikos Gabi is elkészítette:
Szafi Reform szénhidrátcsökkentett császármorzsa
Nóra is elkészítette:
Szafi Reform paleo császármorzsa
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Segítséget szeretnék kérni, hogy tudnám elnyomni a tojás ízét, valamint hogyan süssem, hogy ne úgy nézzen ki, mint a tojás rántotta. Az itt feltett képek annyira gusztusosak, nekem sosem sikerül ilyenre. Nagyon szépen köszönöm