Vegán proteines ropogós Szafi Free fasírt alapporból
A receptet köszönjük Julika kolléganőnknek!
Vegán proteines ropogós Szafi Free fasírt alapporból
Hozzávalók:
- 120 g Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor (Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor ITT!)
- 10 g citromlé
- 100 g kézmeleg víz
- + 5 g Szafi Reform bambuszrostliszt a gyúráshoz és nyújtáshoz (Szafi Reform bambuszrostliszt ITT!)
Elkészítés:
Gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd 5 perc pihentetés után, lisztes felületen gyúrjuk át és nyújtsunk a tésztából 2 mm vastag lapot.
Ezután vágjunk 7 cm szeles csíkokat belőle, majd szeleteljük tetszőleges nagyságúra. (Nekem 43 db lett.)
Rakjuk őket sütőpapírral borított tepsire és pihentessük, míg a sütő melegszik.
220 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső programon 13-15 percig süssük. (Ha, már kopog a tészta vegyük ki, mert nagyon kiszáradhat.)
Update (Ti Készítettétek):
Némediné Tóth Márta fotója:
Szafi Free vegán proteines ropogós
Németh Edina szerint nagyon finom, így sokszor fogja készíteni:
Szafi Free vegán proteines ropogós
Csikós Gabi salsa szósszal (RECEPT ITT!) fogyasztotta:
Szafi Free vegán proteines ropogós salsa szósszal
Mile-Kovács Erika fotója:
Szafi Free vegán proteines ropogós salsa szósszal
Serfel Tímea is salsa szósszal fogyasztotta:
Szafi Free vegán proteines ropogós salsa szósszal
Mile-Kovács Erika fotója:
Szafi Free vegán proteines ropogós salsa szósszal
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!