Ti Készítettétek Recept
(A recept készítője: Pálinkás Évi)
Szafi Free vegán proteines bodzás piskóta
Szafi Free vegán proteines bodzás piskóta
A Szafi Free vegán csokikenyér (RECEPT ITT!) alapján készült, az alábbi módosításokkal:
BODZÁS PISKÓTA:
- 100 g mandulatej
- 25 g bodzaszörp
- 20 g frissen facsart citromlé
- 40 g Szafi Free kajszibaracklekvár (Szafi Free kajszibarack lekvár ITT!)
- 3 g vanília aroma (vanília aroma ITT!)
- 15 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő (Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő ITT!)
- 1 g só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 3 g szódabikarbóna (Szafi Reform szódabikarbóna ITT!)
- 10 g Szafi Free protein smoothie por (Szafi Free protein smoothie por ITT!)
- 125 g SzafiFree csökkentett rosttartalmú kenyérliszt (Szafi Free csökkentett rosttartalmú lisztkeverék ITT!)
⠀
A vizesekhez kevertem a szárazakat, szilikon formába simítottam, 180 fokon, légkeveréssel 18 perc alatt sült meg. Én most vékony piskótát szerettem volna, ezért a csokiskenyér recepthez képest 1/2 adagot készítettem.⠀
⠀
KRÉM:
- 80 g Szafi Reform kókuszos desszert krémalap (Szafi Reform kókuszos desszert krémalap ITT!)
- 100 g The Bridge kókusztejszín
- 30 g The Bridge mandulatej
- 20 g bodzaszörp
- 10 g frissen facsart citromlé
A langyos piskótára simítottam, és picit pihentettem a hűtőben. A tetejére Szafi Reform törökmogyorós drazsét (Szafi Reform törökmogyorós drazsé ITT!) daraboltam. Nagyon-nagyon durva!”
Update (Ti Készítettétek):
Dóri proteines vegán epres-bodzás piskótát sütött:
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!