Fűszeres csirkemell csíkok, grillezett barackkal és paszternák pürével |
Két serpenyőben készült, az egyik serpenyőben a csirkemell, a másik serpenyőben a barack.
1. Serpenyő:
Kókuszolajon (ezt használtam) enyhén pirítsunk le 60 dkg csirkemellet narancsos csirke fűszerkeverékkel (ezt használtam).
2. Serpenyő:
Szintén kókuszolajon forgassuk meg a friss rozmaringot és a friss koriandert (kakukkfűvel helyettesíthető).
Adjunk hozzá:
- 20 dkg vékonyra szeletelt héj nélküli barackot
- 1 evőkanál balzsam ecetet
Sütés közben kevergessük, hogy a barackra szépen rásüljön a balzsam ecet (kb. 3-4 perc).
Végül összekeverjük a két serpenyő tartalmát, és 2-3 percig sütjük.
Fehérjedús paszternák püré recept: ITT!!!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!