Ti Készítettétek Recept
(A recept készítője: Farkas Szilvi)
Vegán sült „kolbász”
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
Hozzávalók:
- 150 ml víz
- pár csepp citromlé
- 20 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szószalap (Szafi Reform magyaros krémes paprikás szószalap ITT!)
- 40 g Szafi Free zabdara (Szafi Free zabdara ITT!)
Elkészítés:
Ezeket jó sűrűre összefőzzük, kihűtjük és négy rúddá formázzuk, kókuszolajon körbepirítjuk. (Szafi Reform kókuszolaj ITT!)
RECEPT 2.
(A recept készítője: Csikós Gabi)
Vegán sült „kolbász”
Hozzávalók:
- 80 g Szaf Free zabgríz/zabdara (Szafi Free zabdara ITT!)
- 20 g Szafi Free tojás nélküli magyaros reggeli / vacsora alappor (Szafi Free tojás nélküli magyaros reggeli/vacsora alappor ITT!)
- 4 g Szafi Reform kolbász fűszerkeverék (Szafi Reform kolbász fűszerkeverék ITT!)
- 1 kk. Szafi Reform fokhagyma granulátum (Szafi Reform fokhagyma granulátum ITT!)
- 1 tk. Szafi Reform füstölt őrölt pirospaprika (Szafi Reform füstölt pirospaprika ITT!)
- 2 csipet Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- Szafi Reform kókuszolaj a sütéshez (Szafi Reform kókuszolaj ITT!)
- 1 tk. citromlé
- 300 g víz
Elkészítés:
Az egészet összekeverjük és sűrűre főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. 6 db 10 cm -es rudat formálunk kókuszolajos kézzel és megpirítjuk kókuszolajon.
Update (Ti Készítettétek):
„Vegán kamu sült kolbász párolt lilakáposztával, sárgaborsófőzelékkel.”- írta fotójához Vivien
„Nem kell ragoznom, BRUTÁL FINOM lett! Hamis sült kolbász, petrezselymes édesburgonya főzelékkel.
Petrezselymes édesburgonya főzelék pedig roppant jól kiegészítette! A főzelék az édesburgonya krémleves recept alapján készült (RECEPT ITT!), értelemszerűen kevesebb folyadékkal!!”-írta fotójához Pelenczei Petra
Vegán hamis „sült kolbász” édesburgonya főzelékkel
„Azt mondják, nem szép, ha egy nő káromkodik, de ez most…. húba**meg Szóval kívántam valami feltétet a főzelékre, és megtaláltam ezt a receptet. Amit @szilvi40 kitalált, Ani meg jól megsütötte, és azonnal csinál belőle még 2 adagot. És remélem még jó sokan megsütitek, mert ezek a vegán kolbászkák úristen, mindenki próbálja ki. Én még egy kis füstölt paprikával és chilivel megbolondítottam, had’ szóljon. A főzelék is pofon egyszerű amúgy, hagymát pirítottam, rá a káposzta,vízzel felöntöttem, só, bors, kömény, pici édesítő, amikor már megpuhult, öntöttem rá a paradicsomot, egyet rottyant, és zártam is el, mert így még roppanós marad a káposzta. Semmi rántás, liszt meg ilyen rossz, berögzült dolgok, csak a főzelék, sűrű lesz ez magától is.”-írta fotójához Tóth Anita
Tóth Anita kirándulós szendvicseket készített, ezt írta fotójához:
„Kirándulós pakk kedvenc zsömléimmel (RECEPT ITT!), plusz kamu húspogácsa, na vajon miből? Persze, hogy a vega kolbi masszából, 150 ml víz, 40 g zadara, 20 g Szafi Reform paprikás szósz alappor + füstölt paprika, ezt sűrűre összefőztem, korongokat formáztam és kókusz olajon mindkét oldalát kérgesre sütöttem. A legfontosabb 3x-os adag alatt nem érdemes nekiállni. Szóval, aki még nem próbálta ki Szilvi receptjét, az gyorsan tegye. A szendvicsekben van majonézes reszelt sárgarépa, avokado, uborka,Violife sajt, jégsali, paprika, minden, ami jó.”
Vegán „hús”pogácsa Szafi Free szénhidrátcsökkentett zsemlével
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Sziasztok!
Az első receptből hány adag jön ki? 🙂